Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Colombia

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Colombia? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Sør-Amerika - Colombia

Hvilket vær kan du forvente i Colombia

Klimaet i Colombia er tropisk langs kysten og østlige sletter, men kjøligere i høylandet. Når vi ser på flere detaljer, kan vi se, det er tropiske regnskoger, savanner, stepper, ørkener og fjell - hver med sitt eget varme eller kjøligere klima.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Amacayacu National Park, Amazonas, Amazonia, Andino, Antioquia, Aracataca, Arauca, Armenia, Atlántico, Barranquilla, Bogotá, Bolívar, Bonda, Boyacá, Buenaventura, Buga, Cabo de la Vela, Calarca, Caldas, Cali, Capurganá, Caquetá, Cartagena, Casanare, Cauca, Cesar, Chinchiná, Choachí, Chocó, Chía, Ciudad Perdida de Teyuna, Coconuco, Cocuy National Park, Colombian Islands, Costa Norte, Cundinamarca, Córdoba, Cúcuta, Funza, Guatape, Guaviare, Huila, Ibagué, Ipiales, Isla Gorgona, Isla Malpelo, Islas del Rosario, Jardín, La Calera, La Guajira, La Macarena, Ladrilleros, Leticia, Los Katios National Park, Los Nevados National Park, Magdalena Department, Maicao, Manizales, Marinilla, Medellín, Melgar, Meta, Minca, Mocoa, Montería, Nariño, Necoclí, Neiva, Norte de Santander, Orinoquía, Pacifica, Palomino, Pamplona, Pasto, Pereira, Popayan, Providencia, Puerto Nariño, Punta Gallinas, Puracé National Natural Park, Putumayo, Quimbaya, Quindío, Riohacha, Risaralda, Salento, San Agustin, San Andrés, San Cipriano, San Martin de los Llanos, San Miguel, San Vicente del Caguán, Santa Cruz de Mompox, Santa Fe de Antioquia, Santa Marta, Santa Rosa de Cabal, Santander, Sapzurro, Silvia, Sogamoso, Sucre, Taganga, Tayrona National Park, Tierradentro, Tolima, Tolú, Tunja, Turbo, Valle de Cocora, Valle del Cauca, Valledupar, Vichada, Villa de Leyva, Villavicencio, Villavieja, Yopal, Zipaquirá, Zona Cafetera.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt hovedstaden og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Februar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 17.1 ℃ (62.78 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 6.8 ℃ (44.24 ℉). Den kaldeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 15.1 ℃ (59.18 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 8 ℃ (46.4 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Mai, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 19.6. Den minste regnfulle måneden her er Januar, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 8.2.

Når du reiser til noen steder i Colombia, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er Pico Cristobal Colon (5730 m) og det laveste punktet er Pacific Ocean (0 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Colombia. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Colombia i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colombia i Januar er 16.8 ℃ (62.24 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 5.9 ℃ (42.62 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.6 ℃ (61.88 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.95 ℃ (62.51 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 8.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 28.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:51 (timer og minutter), i midten av måneden 11:52 og i slutten av måneden 11:55.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Colombia i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colombia i Februar er 17.1 ℃ (62.78 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.8 ℃ (44.24 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.95 ℃ (62.51 ℉). På slutten Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.8 ℃ (62.24 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 10.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 43.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:55 (timer og minutter), i midten av måneden 11:58 og i slutten av måneden 12:01.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Colombia i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colombia i Mars er 16.5 ℃ (61.7 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.9 ℃ (46.22 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.8 ℃ (62.24 ℉). På slutten Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.45 ℃ (61.61 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 14.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 65.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:01 (timer og minutter), i midten av måneden 12:05 og i slutten av måneden 12:09.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Colombia i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colombia i April er 16.4 ℃ (61.52 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.9 ℃ (48.02 ℉). På begynnelsen April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.45 ℃ (61.61 ℉). På slutten April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.2 ℃ (61.16 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 18.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 102 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:09 (timer og minutter), i midten av måneden 12:13 og i slutten av måneden 12:16.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Colombia i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colombia i Mai er 16 ℃ (60.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.8 ℃ (47.84 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.2 ℃ (61.16 ℉). På slutten Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16 ℃ (60.8 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 19.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 94.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:16 (timer og minutter), i midten av måneden 12:19 og i slutten av måneden 12:22.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Colombia i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colombia i Juni er 16 ℃ (60.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.3 ℃ (46.94 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16 ℃ (60.8 ℉). På slutten Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.55 ℃ (59.99 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 17.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 54 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:22 (timer og minutter), i midten av måneden 12:23 og i slutten av måneden 12:23.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Colombia i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colombia i Juli er 15.1 ℃ (59.18 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8 ℃ (46.4 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.55 ℃ (59.99 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.45 ℃ (59.81 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 17.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 44.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:23 (timer og minutter), i midten av måneden 12:21 og i slutten av måneden 12:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Colombia i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colombia i August er 15.8 ℃ (60.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.5 ℃ (45.5 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.45 ℃ (59.81 ℉). På slutten August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16 ℃ (60.8 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 16.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 46.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:19 (timer og minutter), i midten av måneden 12:16 og i slutten av måneden 12:13.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Colombia i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colombia i September er 16.2 ℃ (61.16 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.4 ℃ (45.32 ℉). På begynnelsen September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16 ℃ (60.8 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.15 ℃ (61.07 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 16. Den gjennomsnittlige nedbøren er 72 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:13 (timer og minutter), i midten av måneden 12:09 og i slutten av måneden 12:05.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Colombia i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colombia i Oktober er 16.1 ℃ (60.98 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.7 ℃ (45.86 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.15 ℃ (61.07 ℉). På slutten Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.3 ℃ (61.34 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 18.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 108.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:05 (timer og minutter), i midten av måneden 12:01 og i slutten av måneden 11:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Colombia i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colombia i November er 16.5 ℃ (61.7 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.3 ℃ (46.94 ℉). På begynnelsen November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.3 ℃ (61.34 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.45 ℃ (61.61 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 16.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 92.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:58 (timer og minutter), i midten av måneden 11:55 og i slutten av måneden 11:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Colombia i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colombia i Desember er 16.4 ℃ (61.52 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.6 ℃ (43.88 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.45 ℃ (61.61 ℉). På slutten Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.6 ℃ (61.88 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 11.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 53.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:52 (timer og minutter), i midten av måneden 11:51 og i slutten av måneden 11:51.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Colombia på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Bogotatemperatur: - høyeste temperatur: 16.4 ℃ (61.52 ℉)laveste temperatur: 6.6 ℃ (43.88 ℉)nedbør: 53.8mmregnfulle dager: 11.9
Calitemperatur: - høyeste temperatur: 28.7 ℃ (83.66 ℉)laveste temperatur: 19 ℃ (66.2 ℉)nedbør: 127.7mmregnfulle dager: 13.3
Medellintemperatur: - høyeste temperatur: 26.9 ℃ (80.42 ℉)laveste temperatur: 16.9 ℃ (62.42 ℉)nedbør: 93.6mmregnfulle dager: 14.9
Barranquillatemperatur: - høyeste temperatur: 31.1 ℃ (87.98 ℉)laveste temperatur: 23.8 ℃ (74.84 ℉)nedbør: 26.1mmregnfulle dager: 2
Cartagenatemperatur: - høyeste temperatur: 30.2 ℃ (86.36 ℉)laveste temperatur: 24 ℃ (75.2 ℉)nedbør: 35.3mmregnfulle dager: 2.9
Apartadotemperatur: - høyeste temperatur: 31.5 ℃ (88.7 ℉)laveste temperatur: 23.8 ℃ (74.84 ℉)nedbør: 260.1mmregnfulle dager: 14.9
Araucatemperatur: - høyeste temperatur: 31.5 ℃ (88.7 ℉)laveste temperatur: 21.4 ℃ (70.52 ℉)nedbør: 25.1mmregnfulle dager: 3.9
Armeniatemperatur: - høyeste temperatur: 27.3 ℃ (81.14 ℉)laveste temperatur: 16.4 ℃ (61.52 ℉)nedbør: 169.6mmregnfulle dager: 14.1
Barrancabermejatemperatur: - høyeste temperatur: 31.8 ℃ (89.24 ℉)laveste temperatur: 23.6 ℃ (74.48 ℉)nedbør: 91mmregnfulle dager: 8.9
Bucaramangatemperatur: - høyeste temperatur: 24.6 ℃ (76.28 ℉)laveste temperatur: 18.4 ℃ (65.12 ℉)nedbør: 55mmregnfulle dager: 9.2
Cucutatemperatur: - høyeste temperatur: 30.3 ℃ (86.54 ℉)laveste temperatur: 21.2 ℃ (70.16 ℉)nedbør: 76.9mmregnfulle dager: 8.8
Florenciatemperatur: - høyeste temperatur: 31.9 ℃ (89.42 ℉)laveste temperatur: 22.3 ℃ (72.14 ℉)nedbør: 132.7mmregnfulle dager: 14
Ibaguetemperatur: - høyeste temperatur: 33.8 ℃ (92.84 ℉)laveste temperatur: 23.3 ℃ (73.94 ℉)nedbør: 82.9mmregnfulle dager: 12.2
Leticiatemperatur: - høyeste temperatur: 31 ℃ (87.8 ℉)laveste temperatur: 22.9 ℃ (73.22 ℉)nedbør: 294.6mmregnfulle dager: 23.1
Manizalestemperatur: - høyeste temperatur: 21.6 ℃ (70.88 ℉)laveste temperatur: 11.2 ℃ (52.16 ℉)nedbør: 128.1mmregnfulle dager: 16.1
Monteriatemperatur: - høyeste temperatur: 32.6 ℃ (90.68 ℉)laveste temperatur: 22.3 ℃ (72.14 ℉)nedbør: 36.5mmregnfulle dager: 3
Neivatemperatur: - høyeste temperatur: 32.4 ℃ (90.32 ℉)laveste temperatur: 22.6 ℃ (72.68 ℉)nedbør: 159.2mmregnfulle dager: 14.3
Pastotemperatur: - høyeste temperatur: 17.5 ℃ (63.5 ℉)laveste temperatur: 9.6 ℃ (49.28 ℉)nedbør: 74.4mmregnfulle dager: 18.9
Pereiratemperatur: - høyeste temperatur: 25.9 ℃ (78.62 ℉)laveste temperatur: 16.7 ℃ (62.06 ℉)nedbør: 182.1mmregnfulle dager: 18.3
Popayantemperatur: - høyeste temperatur: 24.3 ℃ (75.74 ℉)laveste temperatur: 14.1 ℃ (57.38 ℉)nedbør: 254.1mmregnfulle dager: 21.1
Providenciatemperatur: - høyeste temperatur: 29 ℃ (84.2 ℉)laveste temperatur: 25 ℃ (77 ℉)nedbør: 127.9mmregnfulle dager: 21.1
Puerto Carrenotemperatur: - høyeste temperatur: 34.1 ℃ (93.38 ℉)laveste temperatur: 23.8 ℃ (74.84 ℉)nedbør: 29.4mmregnfulle dager: 4
Quibdotemperatur: - høyeste temperatur: 29.5 ℃ (85.1 ℉)laveste temperatur: 22.9 ℃ (73.22 ℉)nedbør: 589mmregnfulle dager: 26
Riohachatemperatur: - høyeste temperatur: 33.1 ℃ (91.58 ℉)laveste temperatur: 22.4 ℃ (72.32 ℉)nedbør: 17.8mmregnfulle dager: 2
San Andrestemperatur: - høyeste temperatur: 29 ℃ (84.2 ℉)laveste temperatur: 25.5 ℃ (77.9 ℉)nedbør: 143.1mmregnfulle dager: 22.4
Santa Martatemperatur: - høyeste temperatur: 31.8 ℃ (89.24 ℉)laveste temperatur: 22.5 ℃ (72.5 ℉)nedbør: 12.1mmregnfulle dager: 2
Tunjatemperatur: - høyeste temperatur: 19 ℃ (66.2 ℉)laveste temperatur: 7.9 ℃ (46.22 ℉)nedbør: 31.6mmregnfulle dager: 10.2
Tumacotemperatur: - høyeste temperatur: 28.6 ℃ (83.48 ℉)laveste temperatur: 23.4 ℃ (74.12 ℉)nedbør: 157.4mmregnfulle dager: 16.4
Valledupartemperatur: - høyeste temperatur: 33.2 ℃ (91.76 ℉)laveste temperatur: 23.6 ℃ (74.48 ℉)nedbør: 28.4mmregnfulle dager: 3
Villavicenciotemperatur: - høyeste temperatur: 31 ℃ (87.8 ℉)laveste temperatur: 20.7 ℃ (69.26 ℉)nedbør: 160.7mmregnfulle dager: 13.8
Buenaventuratemperatur: - høyeste temperatur: 31.2 ℃ (88.16 ℉)laveste temperatur: 21.4 ℃ (70.52 ℉)nedbør: 551.2mmregnfulle dager: 22.3
Gaviotastemperatur: - høyeste temperatur: 32.5 ℃ (90.5 ℉)laveste temperatur: 21.7 ℃ (71.06 ℉)nedbør: 86.3mmregnfulle dager: 8
Ipialestemperatur: - høyeste temperatur: 16.1 ℃ (60.98 ℉)laveste temperatur: 6.4 ℃ (43.52 ℉)nedbør: 98.8mmregnfulle dager: 19.6
Lebrijatemperatur: - høyeste temperatur: 25.4 ℃ (77.72 ℉)laveste temperatur: 18.3 ℃ (64.94 ℉)nedbør: 57.3mmregnfulle dager: 8.9
Palmiratemperatur: - høyeste temperatur: 29.7 ℃ (85.46 ℉)laveste temperatur: 18.8 ℃ (65.84 ℉)nedbør: 60.4mmregnfulle dager: 11.2
Rionegrotemperatur: - høyeste temperatur: 21.9 ℃ (71.42 ℉)laveste temperatur: 12.4 ℃ (54.32 ℉)nedbør: 101.9mmregnfulle dager: 15.8
San Jose Del Guaviaretemperatur: - høyeste temperatur: 34.6 ℃ (94.28 ℉)laveste temperatur: 19.6 ℃ (67.28 ℉)nedbør: 100.4mmregnfulle dager: 8.9
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2023 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest