Start
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Gebruikelijk weer in de Michigan

Moet u weten wanneer de beste tijd is om naar Michigan te gaan? Dan moet je hier eens kijken, welk weer je daar in de loop van het jaar kunt verwachten.

Welk weer te verwachten in Michigan

Michigan maakt deel uit van Verenigde Staten. Het klimaat in de VS is zeer gevarieerd, omdat de Verenigde Staten van Amerika een groot land is. Het klimaat is overwegend gematigd, maar tropisch in Hawaï en Florida, en het arctische gebied in Alaska. Dit is niet alles. Het klimaat is half droog in de grote vlaktes ten westen van de rivier de Mississippi en dor in het Grote Bekken van het zuidwesten. Je kunt lage wintertemperaturen verwachten in het noordwesten, maar ze worden soms gematigd in januari en februari door warme wind. De winters in het zuiden zijn warmer. Don? vergeet, dat de temperaturen meestal aanzienlijk lager zijn in de bergen.

Wanneer u spreekt over het gebruikelijke weer in dit gebied, is de informatie bijvoorbeeld relevant voor deze populaire plaatsen: Ada, Adrian, Allegan, Allen Park, Allendale, Alma, Alpena, Ann Arbor, Arcadia, Auburn Hills, Battle Creek, Bay City, Bay Harbor, Bear Lake, Beaver Island, Belleville, Benton Harbor Saint Joseph, Benzie County, Big Bay, Big Rapids, Birmingham, Bloomfield Hills, Brighton, Bronson, Cadillac, Canton, Carleton, Central Michigan, Channing, Charlevoix, Cheboygan, Chelsea, Clare, Clarkston, Coldwater, Coloma, Copper Harbor, Dearborn, Dearborn Heights, Detroit, Dexter, Drummond Island, Dundee, East Lansing, Eaton Rapids, Escanaba, Farmington Hills, Fenton, Flat Rock, Flint, Frankenmuth, Frankfort, Franklin, Garden, Garden City, Gladstone, Grand Haven, Grand Rapids, Grand Traverse Bay Area, Grayling, Grosse Pointe, Harbert, Harbor Beach, Harbor Country, Harbor Springs, Harper Woods, Harrison, Hell, Holland, Honor, Houghton Hancock, Houghton Lake, Inkster, Interlochen, Iron Mountain, Ironwood, Ishpeming, Isle Royale National Park, Ithaca, Jackson, Jackson County, Jenison, Kalamazoo, Kalkaska, Keweenaw Peninsula, L'Anse, Lake Michigan Beachtowns, Lansing, Leelanau Peninsula, Leland, Lenawee County, Les Cheneaux Islands, Lincoln Park, Livingston County, Livonia, Lowell, Lower Peninsula, Ludington, Luna Pier, Mackinac Area, Mackinac Island, Mackinaw City, Macomb County, Manistee, Manistique, Marquette, Marshall, Maybee, Melvindale, Menominee, Metro Detroit, Michigamme, Midland, Milan, Monroe, Monroe County, Mount Pleasant, Munising, Muskegon, New Boston, New Buffalo, Newberry, Niles, Northeastern Michigan, Northern Michigan, Northville, Novi, Oakland County, Paradise and Whitefish Bay, Pentwater, Petersburg, Petoskey, Pictured Rocks National Lakeshore, Plymouth, Pontiac, Porcupine Mountains, Port Hope, Port Huron, Redford, Reed City, River Rouge, Riverview, Rochester, Rochester Hills, Rockwood, Romulus, Roseville, Royal Oak, Saginaw, Saline, Sandusky, Sanilac County, Saugatuck, Sault Sainte Marie, Sleeping Bear Dunes National Lakeshore, South Haven, Southeast Michigan, Southfield, Southgate, Sparta, St. Clair County, St. Clair Shores, St. Ignace, St. Louis, Sterling Heights, Stevensville, Swartz Creek, Tahquamenon Falls, Tawas City, Taylor, Three Oaks, Traverse City, Troy, Union Pier, Upper Peninsula, Warren, Washington Township, Washtenaw County, Waterford, Wayne, Wayne County, West Michigan, Westland, Woodhaven, Wyandotte, Wyoming, Ypsilanti.

Laten we nu kijken wat voor weer u kunt verwachten in het gebied rondom Detroit en in veel andere steden. De warmste maand hier is juli, de gemiddelde maximumtemperatuur is 28.7 ℃ (83.66 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 18.9 ℃ (66.02 ℉). De koudste maand hier is januari, de gemiddelde maximumtemperatuur is -0.1 ℃ (31.82 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is -6.2 ℃ (20.84 ℉).

Wanneer u rond Michigan reist, moet u altijd overwegen de hoogte van de plaats ook. We willen u eraan herinneren dat het hoogste punt in Verenigde Staten Denali (Mount McKinley) (6190 m) en het laagste punt is Death Valley (-86 m). Er zijn dus enorme hoogteverschillen in dit land en daarom is het weer heel anders. Houd er rekening mee dat de temperatuur gewoonlijk met 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m (656 ft) afneemt, afhankelijk van de overige omstandigheden. (En we moeten hieraan toevoegen dat zelfs in de zeer speciale situatie met de naam thermische inversie, de temperatuur op hogere hoogtes hoger kan zijn.)

Houd er alstublieft rekening mee dat dit geen weersvoorspelling is, maar informatie over het gebruikelijke weer (gemiddeld). Dit zou u moeten helpen beslissen, wanneer de beste tijd is om naar Michigan te gaan. Lees hieronder meer over het typische weer in alle afzonderlijke maanden hieronder:

januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december

januari

Typisch (gebruikelijk) weer in Michigan in januari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Michigan in januari is -0.1 ℃ (31.82 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -6.2 ℃ (20.84 ℉). Op de beginnen januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 1 ℃ (33.8 ℉). Op de eind januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 0.7 ℃ (33.26 ℉). De gemiddelde regenval is 35.3 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:08 (uren en minuten), in midden in de maand 9:26 en aan het einde van de maand 9:55.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

februari

Typisch (gebruikelijk) weer in Michigan in februari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Michigan in februari is 1.5 ℃ (34.7 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -5.4 ℃ (22.28 ℉). Op de beginnen februari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 0.7 ℃ (33.26 ℉). Op de eind februari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 4.3 ℃ (39.74 ℉). De gemiddelde regenval is 43 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:55 (uren en minuten), in midden in de maand 10:33 en aan het einde van de maand 11:14.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

maart

Typisch (gebruikelijk) weer in Michigan in maart is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Michigan in maart is 7.1 ℃ (44.78 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -1.5 ℃ (29.3 ℉). Op de beginnen maart u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 4.3 ℃ (39.74 ℉). Op de eind maart u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 10.8 ℃ (51.44 ℉). De gemiddelde regenval is 51 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:14 (uren en minuten), in midden in de maand 11:56 en aan het einde van de maand 12:39.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

april

Typisch (gebruikelijk) weer in Michigan in april is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Michigan in april is 14.5 ℃ (58.1 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 4.4 ℃ (39.92 ℉). Op de beginnen april u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 10.8 ℃ (51.44 ℉). Op de eind april u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 17.4 ℃ (63.32 ℉). De gemiddelde regenval is 70.9 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:39 (uren en minuten), in midden in de maand 13:21 en aan het einde van de maand 14:00.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

mei

Typisch (gebruikelijk) weer in Michigan in mei is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Michigan in mei is 20.3 ℃ (68.54 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 10.4 ℃ (50.72 ℉). Op de beginnen mei u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 17.4 ℃ (63.32 ℉). Op de eind mei u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 23.1 ℃ (73.58 ℉). De gemiddelde regenval is 77.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:00 (uren en minuten), in midden in de maand 14:35 en aan het einde van de maand 15:00.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juni

Typisch (gebruikelijk) weer in Michigan in juni is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Michigan in juni is 25.9 ℃ (78.62 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 16.1 ℃ (60.98 ℉). Op de beginnen juni u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 23.1 ℃ (73.58 ℉). Op de eind juni u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 27.3 ℃ (81.14 ℉). De gemiddelde regenval is 83.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 15:00 (uren en minuten), in midden in de maand 15:14 en aan het einde van de maand 15:14.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juli

Typisch (gebruikelijk) weer in Michigan in juli is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Michigan in juli is 28.7 ℃ (83.66 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 18.9 ℃ (66.02 ℉). Op de beginnen juli u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 27.3 ℃ (81.14 ℉). Op de eind juli u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 27.95 ℃ (82.31 ℉). De gemiddelde regenval is 76.4 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 15:14 (uren en minuten), in midden in de maand 14:59 en aan het einde van de maand 14:33.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

augustus

Typisch (gebruikelijk) weer in Michigan in augustus is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Michigan in augustus is 27.2 ℃ (80.96 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 17.8 ℃ (64.04 ℉). Op de beginnen augustus u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 27.95 ℃ (82.31 ℉). Op de eind augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.25 ℃ (77.45 ℉). De gemiddelde regenval is 80.1 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:33 (uren en minuten), in midden in de maand 13:59 en aan het einde van de maand 13:20.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

september

Typisch (gebruikelijk) weer in Michigan in september is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Michigan in september is 23.3 ℃ (73.94 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 13.4 ℃ (56.12 ℉). Op de beginnen september u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.25 ℃ (77.45 ℉). Op de eind september u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 19.4 ℃ (66.92 ℉). De gemiddelde regenval is 88.1 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:20 (uren en minuten), in midden in de maand 12:39 en aan het einde van de maand 11:56.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

oktober

Typisch (gebruikelijk) weer in Michigan in oktober is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Michigan in oktober is 15.5 ℃ (59.9 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 7.1 ℃ (44.78 ℉). Op de beginnen oktober u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 19.4 ℃ (66.92 ℉). Op de eind oktober u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 12.3 ℃ (54.14 ℉). De gemiddelde regenval is 67.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:56 (uren en minuten), in midden in de maand 11:14 en aan het einde van de maand 10:33.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

november

Typisch (gebruikelijk) weer in Michigan in november is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Michigan in november is 9.1 ℃ (48.38 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 2.1 ℃ (35.78 ℉). Op de beginnen november u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 12.3 ℃ (54.14 ℉). Op de eind november u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 5.6 ℃ (42.08 ℉). De gemiddelde regenval is 72.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:33 (uren en minuten), in midden in de maand 9:56 en aan het einde van de maand 9:27.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

december

Typisch (gebruikelijk) weer in Michigan in december is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Michigan in december is 2.1 ℃ (35.78 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -3.6 ℃ (25.52 ℉). Op de beginnen december u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 5.6 ℃ (42.08 ℉). Op de eind december u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 1 ℃ (33.8 ℉). De gemiddelde regenval is 50.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:27 (uren en minuten), in midden in de maand 9:09 en aan het einde van de maand 9:05.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

Hieronder staan ​​gemiddelde waarden, zodat u ze op deze plaatsen als typisch weer in Michigan kunt beschouwen. Het teken '-' betekent dat we niet genoeg gegevens voor dit item hebben.

Detroittemperatuur: - hoogste temperatuur: 2.1 ℃ (35.78 ℉)laagste temperatuur: -3.6 ℃ (25.52 ℉)regenval: 50.2mmregenachtige dagen: -
Flinttemperatuur: - hoogste temperatuur: 1.4 ℃ (34.52 ℉)laagste temperatuur: -6.1 ℃ (21.02 ℉)regenval: 49.5mmregenachtige dagen: 13.9
Grand Rapidstemperatuur: - hoogste temperatuur: 1.8 ℃ (35.24 ℉)laagste temperatuur: -4.5 ℃ (23.9 ℉)regenval: 62.4mmregenachtige dagen: 15.8
Lansingtemperatuur: - hoogste temperatuur: 1.8 ℃ (35.24 ℉)laagste temperatuur: -5.2 ℃ (22.64 ℉)regenval: 43.1mmregenachtige dagen: 13
Sault Ste. Marietemperatuur: - hoogste temperatuur: -1.7 ℃ (28.94 ℉)laagste temperatuur: -8.7 ℃ (16.34 ℉)regenval: 71.8mmregenachtige dagen: 19.1
Ann Arbortemperatuur: - hoogste temperatuur: 2.1 ℃ (35.78 ℉)laagste temperatuur: -6.2 ℃ (20.84 ℉)regenval: 50.6mmregenachtige dagen: -
Wanneer u leest over het aantal mm regenval, moet u dit weten: Lichte regenval is wanneer de neerslagsnelheid minder is dan 2,5 mm (0,1 in) per uur. Voor matige regen is dit aantal tussen 2,5 mm en 10 mm (0,4 inch), voor zware regenval is dit 10 mm - 50 mm (2,0 inch). Zeer sterke regen heeft dit aantal hoger dan 50 mm per uur.