Start
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Gebruikelijk weer in de New Jersey

Moet u weten wanneer de beste tijd is om naar New Jersey te gaan? Dan moet je hier eens kijken, welk weer je daar in de loop van het jaar kunt verwachten.

Welk weer te verwachten in New Jersey

New Jersey maakt deel uit van Verenigde Staten. Het klimaat in de VS is zeer gevarieerd, omdat de Verenigde Staten van Amerika een groot land is. Het klimaat is overwegend gematigd, maar tropisch in Hawaï en Florida, en het arctische gebied in Alaska. Dit is niet alles. Het klimaat is half droog in de grote vlaktes ten westen van de rivier de Mississippi en dor in het Grote Bekken van het zuidwesten. Je kunt lage wintertemperaturen verwachten in het noordwesten, maar ze worden soms gematigd in januari en februari door warme wind. De winters in het zuiden zijn warmer. Don? vergeet, dat de temperaturen meestal aanzienlijk lager zijn in de bergen.

Wanneer u spreekt over het gebruikelijke weer in dit gebied, is de informatie bijvoorbeeld relevant voor deze populaire plaatsen: Allamuchy, Allenhurst, Allentown, Asbury Park, Atlantic City, Atlantic County, Avalon, Avon by the Sea, Basking Ridge, Bayonne, Beach Haven, Belle Mead, Belmar, Bergen County, Bernardsville, Blairstown, Boonton, Bordentown, Bradley Beach, Brick Township, Bridgewater, Burlington, Burlington County, Camden, Camden County, Cape May, Cape May County, Carneys Point, Cherry Hill, Chester, Cinnaminson, Clark, Clifton, Clinton, Collingswood, Colts Neck, Cranford, Cumberland County, Deal, Delaware River Region, Delaware Township, Dorothy, Dover, East Brunswick, East Hanover, East Orange, East Rutherford, Edison, Egg Harbor City, Elizabeth, Englewood, Englishtown, Essex County, Ewing, Fair Haven, Fair Lawn, Fairfield, Fanwood, Far Hills, Flemington, Florence, Fort Lee, Freehold, Frenchtown, Garfield, Gateway, Gibbstown, Glen Rock, Gloucester County, Great Swamp National Wildlife Refuge, Hackensack, Hackettstown, Haddonfield, Hammonton, Harrison, Haworth, Hazlet, Highland Park, Highlands, Hightstown, Hoboken, Hope, Hudson County, Hunterdon County, Jackson Township, Jersey City, Jersey Shore, Keansburg, Kenilworth, Lake Hopatcong, Lakewood, Lambertville, Lebanon, Lincoln Park, Linden, Lindenwold, Long Beach Island, Long Branch, Long Hill, Lyndhurst, Manalapan, Manasquan, Manville, Maplewood, Mays Landing, Medford, Mercer County, Metuchen, Middlesex County, Middletown, Monmouth County, Montague, Montclair, Montgomery Township, Montville, Morris County, Morristown, Mount Olive, Netcong, New Brunswick, New Providence, Newark, North Brunswick, Nutley, Ocean City, Ocean County, Ocean Grove, Old Bridge, Ortley Beach, Paramus, Park Ridge, Parsippany, Passaic, Passaic County, Paterson, Penns Grove, Pennsauken, Pennsville, Perth Amboy, Phillipsburg, Pine Barrens, Plainfield, Pleasantville, Point Pleasant, Point Pleasant Beach, Princeton, Ramsey, Randolph, Raritan, Red Bank, Ridgewood, River Edge, River Vale, Riverside, Robbinsville, Rockaway, Rumson, Runnemede, Rutherford, Salem County, Scotch Plains, Sea Isle City, Seaside Heights, Secaucus, Short Hills, Skylands, Somerdale, Somers Point, Somerset, Somerset County, Somerville, South Orange, Southern Shore, Spring Lake, Stanhope, Stockton, Stone Harbor, Succasunna, Summit, Sussex County, Swedesboro, Teaneck, Titusville, Toms River, Trenton, Union, Union City, Union County, Ventnor City, Vernon, Vineland, Warren County, Washington, Wayne, Weehawken, West Orange, West Windsor, Westfield, Westwood, Wildwood, Williamstown, Woodbridge, Woodbury, Woodstown, Wyckoff.

Laten we nu kijken wat voor weer u kunt verwachten in het gebied rondom Atlantic City en in veel andere steden. De warmste maand hier is juli, de gemiddelde maximumtemperatuur is 27.3 ℃ (81.14 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 21.3 ℃ (70.34 ℉). De koudste maand hier is januari, de gemiddelde maximumtemperatuur is 5.5 ℃ (41.9 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is -1.4 ℃ (29.48 ℉). De meest regenachtige maand hier is april, het gemiddelde aantal regendagen is 10.7. De minst regenachtige maand is hier oktober, het gemiddelde aantal regendagen is 7.5.

Wanneer u rond New Jersey reist, moet u altijd overwegen de hoogte van de plaats ook. We willen u eraan herinneren dat het hoogste punt in Verenigde Staten Denali (Mount McKinley) (6190 m) en het laagste punt is Death Valley (-86 m). Er zijn dus enorme hoogteverschillen in dit land en daarom is het weer heel anders. Houd er rekening mee dat de temperatuur gewoonlijk met 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m (656 ft) afneemt, afhankelijk van de overige omstandigheden. (En we moeten hieraan toevoegen dat zelfs in de zeer speciale situatie met de naam thermische inversie, de temperatuur op hogere hoogtes hoger kan zijn.)

Houd er alstublieft rekening mee dat dit geen weersvoorspelling is, maar informatie over het gebruikelijke weer (gemiddeld). Dit zou u moeten helpen beslissen, wanneer de beste tijd is om naar New Jersey te gaan. Lees hieronder meer over het typische weer in alle afzonderlijke maanden hieronder:

januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december

januari

Typisch (gebruikelijk) weer in New Jersey in januari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Jersey in januari is 5.5 ℃ (41.9 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -1.4 ℃ (29.48 ℉). Op de beginnen januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 6.85 ℃ (44.33 ℉). Op de eind januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 6.1 ℃ (42.98 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in januari is 9.3. De gemiddelde regenval is 78.4 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:25 (uren en minuten), in midden in de maand 9:41 en aan het einde van de maand 10:08.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

februari

Typisch (gebruikelijk) weer in New Jersey in februari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Jersey in februari is 6.7 ℃ (44.06 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -0.4 ℃ (31.28 ℉). Op de beginnen februari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 6.1 ℃ (42.98 ℉). Op de eind februari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 8.3 ℃ (46.94 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in februari is 9.2. De gemiddelde regenval is 72.1 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:08 (uren en minuten), in midden in de maand 10:41 en aan het einde van de maand 11:18.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

maart

Typisch (gebruikelijk) weer in New Jersey in maart is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Jersey in maart is 9.9 ℃ (49.82 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 2.8 ℃ (37.04 ℉). Op de beginnen maart u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 8.3 ℃ (46.94 ℉). Op de eind maart u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 12.05 ℃ (53.69 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in maart is 10.6. De gemiddelde regenval is 101.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:18 (uren en minuten), in midden in de maand 11:57 en aan het einde van de maand 12:36.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

april

Typisch (gebruikelijk) weer in New Jersey in april is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Jersey in april is 14.2 ℃ (57.56 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 7.6 ℃ (45.68 ℉). Op de beginnen april u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 12.05 ℃ (53.69 ℉). Op de eind april u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 16.95 ℃ (62.51 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in april is 10.7. De gemiddelde regenval is 88 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:36 (uren en minuten), in midden in de maand 13:14 en aan het einde van de maand 13:49.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

mei

Typisch (gebruikelijk) weer in New Jersey in mei is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Jersey in mei is 19.7 ℃ (67.46 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 12.6 ℃ (54.68 ℉). Op de beginnen mei u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 16.95 ℃ (62.51 ℉). Op de eind mei u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 21.85 ℃ (71.33 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in mei is 10.6. De gemiddelde regenval is 82 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:49 (uren en minuten), in midden in de maand 14:20 en aan het einde van de maand 14:43.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juni

Typisch (gebruikelijk) weer in New Jersey in juni is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Jersey in juni is 24 ℃ (75.2 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 18.2 ℃ (64.76 ℉). Op de beginnen juni u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 21.85 ℃ (71.33 ℉). Op de eind juni u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.65 ℃ (78.17 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juni is 8.8. De gemiddelde regenval is 67.1 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:43 (uren en minuten), in midden in de maand 14:55 en aan het einde van de maand 14:55.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juli

Typisch (gebruikelijk) weer in New Jersey in juli is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Jersey in juli is 27.3 ℃ (81.14 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 21.3 ℃ (70.34 ℉). Op de beginnen juli u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.65 ℃ (78.17 ℉). Op de eind juli u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 27.05 ℃ (80.69 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juli is 8.6. De gemiddelde regenval is 82 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:55 (uren en minuten), in midden in de maand 14:42 en aan het einde van de maand 14:19.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

augustus

Typisch (gebruikelijk) weer in New Jersey in augustus is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Jersey in augustus is 26.8 ℃ (80.24 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 21.5 ℃ (70.7 ℉). Op de beginnen augustus u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 27.05 ℃ (80.69 ℉). Op de eind augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.45 ℃ (77.81 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in augustus is 7.9. De gemiddelde regenval is 101.3 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:19 (uren en minuten), in midden in de maand 13:48 en aan het einde van de maand 13:13.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

september

Typisch (gebruikelijk) weer in New Jersey in september is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Jersey in september is 24.1 ℃ (75.38 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 17.5 ℃ (63.5 ℉). Op de beginnen september u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.45 ℃ (77.81 ℉). Op de eind september u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 21.3 ℃ (70.34 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in september is 7.7. De gemiddelde regenval is 79.4 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:13 (uren en minuten), in midden in de maand 12:35 en aan het einde van de maand 11:57.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

oktober

Typisch (gebruikelijk) weer in New Jersey in oktober is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Jersey in oktober is 18.5 ℃ (65.3 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 11.6 ℃ (52.88 ℉). Op de beginnen oktober u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 21.3 ℃ (70.34 ℉). Op de eind oktober u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 15.85 ℃ (60.53 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in oktober is 7.5. De gemiddelde regenval is 89.9 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:57 (uren en minuten), in midden in de maand 11:19 en aan het einde van de maand 10:42.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

november

Typisch (gebruikelijk) weer in New Jersey in november is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Jersey in november is 13.2 ℃ (55.76 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 6.2 ℃ (43.16 ℉). Op de beginnen november u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 15.85 ℃ (60.53 ℉). Op de eind november u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 10.7 ℃ (51.26 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in november is 8.9. De gemiddelde regenval is 84.1 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:42 (uren en minuten), in midden in de maand 10:09 en aan het einde van de maand 9:42.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

december

Typisch (gebruikelijk) weer in New Jersey in december is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Jersey in december is 8.2 ℃ (46.76 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 1 ℃ (33.8 ℉). Op de beginnen december u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 10.7 ℃ (51.26 ℉). Op de eind december u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 6.85 ℃ (44.33 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in december is 10.2. De gemiddelde regenval is 91.9 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:42 (uren en minuten), in midden in de maand 9:26 en aan het einde van de maand 9:23.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

Hieronder staan ​​gemiddelde waarden, zodat u ze op deze plaatsen als typisch weer in New Jersey kunt beschouwen. Het teken '-' betekent dat we niet genoeg gegevens voor dit item hebben.

Atlantic Citytemperatuur: - hoogste temperatuur: 8.2 ℃ (46.76 ℉)laagste temperatuur: 1 ℃ (33.8 ℉)regenval: 91.9mmregenachtige dagen: 10.2
Newarktemperatuur: - hoogste temperatuur: 6.5 ℃ (43.7 ℉)laagste temperatuur: -1.1 ℃ (30.02 ℉)regenval: 94.6mmregenachtige dagen: 10.5
Trentontemperatuur: - hoogste temperatuur: 6.5 ℃ (43.7 ℉)laagste temperatuur: -2.2 ℃ (28.04 ℉)regenval: 93.8mmregenachtige dagen: -
Wanneer u leest over het aantal mm regenval, moet u dit weten: Lichte regenval is wanneer de neerslagsnelheid minder is dan 2,5 mm (0,1 in) per uur. Voor matige regen is dit aantal tussen 2,5 mm en 10 mm (0,4 inch), voor zware regenval is dit 10 mm - 50 mm (2,0 inch). Zeer sterke regen heeft dit aantal hoger dan 50 mm per uur.