Start
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Gebruikelijk weer in de New South Wales

Moet u weten wanneer de beste tijd is om naar New South Wales te gaan? Dan moet je hier eens kijken, welk weer je daar in de loop van het jaar kunt verwachten.

Start - Australië & Oceanië - Australië - New South Wales

Welk weer te verwachten in New South Wales

New South Wales maakt deel uit van Australië. Het klimaat van Australië varieert sterk, omdat het land erg groot is. Het grootste deel van Australië is droog tot half droog, gematigd in het zuiden en oosten, tropisch in het noorden. Het noordelijke deel van Australië heeft een tropisch klimaat met tropische regenwouden, graslanden en woestijnen. De winter in Australië is meestal mild, er zijn niet zo grote contrasten tussen zomer- en wintertemperaturen als op het noordelijk halfrond. Maar op sommige plaatsen kunnen de temperaturen in de winter onder nul dalen.

Wanneer u spreekt over het gebruikelijke weer in dit gebied, is de informatie bijvoorbeeld relevant voor deze populaire plaatsen: Albury Wodonga, Alstonville, Armidale, Ballina, Bangalow, Batemans Bay, Bathurst, Bega, Bellingen, Bermagui, Berridale, Berrima, Berry, Blackheath, Blue Mountains, Blue Mountains National Park, Bodalla, Bombala, Bouddi National Park, Bourke, Bowral, Braidwood, Bredbo, Broke, Broken Hill, Brooklyn, Bucketty, Bundanoon, Bungendore, Byron Bay, Camden, Canowindra, Casino, Central Coast, Central West, Cessnock, Charlotte Pass, City of Hawkesbury, Cobar, Coffs Harbour, Coleambally, Collector, Coolah, Cooma, Cootamundra, Corowa, Cowra, Currarong, Dapto, Delegate, Dorrigo, Dubbo, Eden, Evans Head, Exeter, Far West, Forbes, Forster, Gerringong, Glen Innes, Glenbrook, Gloucester, Gosford, Goulburn, Grafton, Grenfell, Griffith, Gulgong, Gundagai, Gundaroo, Gunning, Hay, Helensburgh, Henty, Hill End, Holbrook, Hunter, Illawarra, Jenolan Caves, Jervis Bay, Jindabyne, Kanangra Boyd National Park, Kangaroo Valley, Katoomba, Kempsey, Khancoban, Kiama, Kosciuszko National Park, Ku ring gai Chase National Park, Kurri Kurri, Lake Cargelligo, Lake Macquarie, Lane Cove National Park, Lawson, Leeton, Lennox Head, Leura, Lightning Ridge, Lismore, Lithgow, Lockhart, Lord Howe Island, Maitland, Marulan, Medlow Bath, Merimbula, Michelago, Mid North Coast, Mittagong, Montague Island, Morton National Park, Moruya, Moss Vale, Mount Victoria, Mount Warning National Park, Mudgee, Mungo National Park, Murrurundi, Murwillumbah, Muswellbrook, Narooma, Narrandera, Narromine, New England, Newcastle, Nimbin, Norfolk Island, Northern Rivers, Nowra, Nundle, Oberon, Ocean Shores, Old Bar, Orange, Oxley Wild Rivers National Park, Parkes, Patonga, Perisher, Picton, Pokolbin, Port Macquarie, Port Stephens, Queanbeyan, Riverina, Robertson, Royal National Park, Scone, Seal Rocks, Shellharbour, Shoalhaven, Singleton, Snowy Mountains, South Coast, Southern Highlands, Springwood, Sydney, Tamworth, Tarcutta, Taree, Tathra, Tenterfield, The Entrance, Thredbo, Tumut, Ulladulla, Uralla, Urana, Wagga Wagga, Walcha, Warrumbungle National Park, Wentworth Falls, West Wyalong, White Cliffs, Wilcannia, Wisemans Ferry, Wollemi National Park, Wollombi, Wollongong, Woy Woy, Wyong, Yamba, Yarrawonga Mulwala, Yass, Yengo National Park, Yerrinbool, Young.

Laten we nu kijken wat voor weer u kunt verwachten in het gebied rondom Sydney en in veel andere steden. De warmste maand hier is februari, de gemiddelde maximumtemperatuur is 26.6 ℃ (79.88 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 20 ℃ (68 ℉). De koudste maand hier is juli, de gemiddelde maximumtemperatuur is 17.8 ℃ (64.04 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 9 ℃ (48.2 ℉). De meest regenachtige maand hier is maart, het gemiddelde aantal regendagen is 13.3. De minst regenachtige maand is hier augustus, het gemiddelde aantal regendagen is 8.2.

Wanneer u rond New South Wales reist, moet u altijd overwegen de hoogte van de plaats ook. We willen u eraan herinneren dat het hoogste punt in Australië Mount Kosciuszko (2228 m) en het laagste punt is Lake Eyre (-15 m). Er zijn dus vrij grote hoogteverschillen in dit land, dus je kunt verwachten dat het weer ook op verschillende hoogten verschillend is. Houd er rekening mee dat de temperatuur gewoonlijk met 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m (656 ft) afneemt, afhankelijk van de overige omstandigheden. (En we moeten hieraan toevoegen dat zelfs in de zeer speciale situatie met de naam thermische inversie, de temperatuur op hogere hoogtes hoger kan zijn.)

Houd er alstublieft rekening mee dat dit geen weersvoorspelling is, maar informatie over het gebruikelijke weer (gemiddeld). Dit zou u moeten helpen beslissen, wanneer de beste tijd is om naar New South Wales te gaan. Lees hieronder meer over het typische weer in alle afzonderlijke maanden hieronder:

januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december

januari

Typisch (gebruikelijk) weer in New South Wales in januari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New South Wales in januari is 26.5 ℃ (79.7 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 19.3 ℃ (66.74 ℉). Op de beginnen januari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.95 ℃ (78.71 ℉). Op de eind januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 26.55 ℃ (79.79 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in januari is 12.1. De gemiddelde regenval is 95.4 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:21 (uren en minuten), in midden in de maand 14:08 en aan het einde van de maand 13:46.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

februari

Typisch (gebruikelijk) weer in New South Wales in februari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New South Wales in februari is 26.6 ℃ (79.88 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 20 ℃ (68 ℉). Op de beginnen februari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 26.55 ℃ (79.79 ℉). Op de eind februari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.8 ℃ (78.44 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in februari is 12.7. De gemiddelde regenval is 127.5 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:46 (uren en minuten), in midden in de maand 13:19 en aan het einde van de maand 12:48.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

maart

Typisch (gebruikelijk) weer in New South Wales in maart is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New South Wales in maart is 25 ℃ (77 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 18.2 ℃ (64.76 ℉). Op de beginnen maart u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.8 ℃ (78.44 ℉). Op de eind maart u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 24.05 ℃ (75.29 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in maart is 13.3. De gemiddelde regenval is 110.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:48 (uren en minuten), in midden in de maand 12:16 en aan het einde van de maand 11:45.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

april

Typisch (gebruikelijk) weer in New South Wales in april is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New South Wales in april is 23.1 ℃ (73.58 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 15.2 ℃ (59.36 ℉). Op de beginnen april u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 24.05 ℃ (75.29 ℉). Op de eind april u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 22.15 ℃ (71.87 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in april is 11.2. De gemiddelde regenval is 143 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:45 (uren en minuten), in midden in de maand 11:14 en aan het einde van de maand 10:46.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

mei

Typisch (gebruikelijk) weer in New South Wales in mei is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New South Wales in mei is 21.2 ℃ (70.16 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 12.7 ℃ (54.86 ℉). Op de beginnen mei u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 22.15 ℃ (71.87 ℉). Op de eind mei u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 19.85 ℃ (67.73 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in mei is 12.3. De gemiddelde regenval is 122.4 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:46 (uren en minuten), in midden in de maand 10:22 en aan het einde van de maand 10:04.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juni

Typisch (gebruikelijk) weer in New South Wales in juni is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New South Wales in juni is 18.5 ℃ (65.3 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 9.7 ℃ (49.46 ℉). Op de beginnen juni u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 19.85 ℃ (67.73 ℉). Op de eind juni u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 18.15 ℃ (64.67 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juni is 10.4. De gemiddelde regenval is 114.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:04 (uren en minuten), in midden in de maand 9:54 en aan het einde van de maand 9:55.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juli

Typisch (gebruikelijk) weer in New South Wales in juli is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New South Wales in juli is 17.8 ℃ (64.04 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 9 ℃ (48.2 ℉). Op de beginnen juli u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 18.15 ℃ (64.67 ℉). Op de eind juli u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 18.3 ℃ (64.94 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juli is 10. De gemiddelde regenval is 80.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:55 (uren en minuten), in midden in de maand 10:05 en aan het einde van de maand 10:23.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

augustus

Typisch (gebruikelijk) weer in New South Wales in augustus is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New South Wales in augustus is 18.8 ℃ (65.84 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 9.9 ℃ (49.82 ℉). Op de beginnen augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 18.3 ℃ (64.94 ℉). Op de eind augustus u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 20.25 ℃ (68.45 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in augustus is 8.2. De gemiddelde regenval is 95.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:23 (uren en minuten), in midden in de maand 10:47 en aan het einde van de maand 11:15.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

september

Typisch (gebruikelijk) weer in New South Wales in september is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New South Wales in september is 21.7 ℃ (71.06 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 12.1 ℃ (53.78 ℉). Op de beginnen september u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 20.25 ℃ (68.45 ℉). Op de eind september u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 22.4 ℃ (72.32 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in september is 8.9. De gemiddelde regenval is 70.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:15 (uren en minuten), in midden in de maand 11:45 en aan het einde van de maand 12:17.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

oktober

Typisch (gebruikelijk) weer in New South Wales in oktober is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New South Wales in oktober is 23.1 ℃ (73.58 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 14.9 ℃ (58.82 ℉). Op de beginnen oktober u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 22.4 ℃ (72.32 ℉). Op de eind oktober u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 23.8 ℃ (74.84 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in oktober is 10.9. De gemiddelde regenval is 84.5 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:17 (uren en minuten), in midden in de maand 12:48 en aan het einde van de maand 13:18.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

november

Typisch (gebruikelijk) weer in New South Wales in november is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New South Wales in november is 24.5 ℃ (76.1 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 16.8 ℃ (62.24 ℉). Op de beginnen november u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 23.8 ℃ (74.84 ℉). Op de eind november u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 24.95 ℃ (76.91 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in november is 12.5. De gemiddelde regenval is 106.4 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:18 (uren en minuten), in midden in de maand 13:46 en aan het einde van de maand 14:08.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

december

Typisch (gebruikelijk) weer in New South Wales in december is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New South Wales in december is 25.4 ℃ (77.72 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 18.5 ℃ (65.3 ℉). Op de beginnen december u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 24.95 ℃ (76.91 ℉). Op de eind december u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.95 ℃ (78.71 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in december is 11.3. De gemiddelde regenval is 78.5 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:08 (uren en minuten), in midden in de maand 14:21 en aan het einde van de maand 14:23.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

Hieronder staan ​​gemiddelde waarden, zodat u ze op deze plaatsen als typisch weer in New South Wales kunt beschouwen. Het teken '-' betekent dat we niet genoeg gegevens voor dit item hebben.

Sydneytemperatuur: - hoogste temperatuur: 25.4 ℃ (77.72 ℉)laagste temperatuur: 18.5 ℃ (65.3 ℉)regenval: 78.5mmregenachtige dagen: 11.3
Wollongongtemperatuur: - hoogste temperatuur: 24 ℃ (75.2 ℉)laagste temperatuur: 17.5 ℃ (63.5 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Newcastletemperatuur: - hoogste temperatuur: 25.7 ℃ (78.26 ℉)laagste temperatuur: 18.3 ℃ (64.94 ℉)regenval: 81.2mmregenachtige dagen: 10.5
Armidaletemperatuur: - hoogste temperatuur: 25.3 ℃ (77.54 ℉)laagste temperatuur: 11.5 ℃ (52.7 ℉)regenval: 85.8mmregenachtige dagen: 11.2
Batemans Baytemperatuur: - hoogste temperatuur: 24.6 ℃ (76.28 ℉)laagste temperatuur: 13.8 ℃ (56.84 ℉)regenval: - regenachtige dagen: 12
Bathursttemperatuur: - hoogste temperatuur: 26.6 ℃ (79.88 ℉)laagste temperatuur: 11.5 ℃ (52.7 ℉)regenval: 71.6mmregenachtige dagen: 9.4
Begatemperatuur: - hoogste temperatuur: 24.9 ℃ (76.82 ℉)laagste temperatuur: 13.7 ℃ (56.66 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Bourketemperatuur: - hoogste temperatuur: 36 ℃ (96.8 ℉)laagste temperatuur: 20.1 ℃ (68.18 ℉)regenval: 31.5mmregenachtige dagen: 4.2
Bowraltemperatuur: - hoogste temperatuur: 23.9 ℃ (75.02 ℉)laagste temperatuur: 12.3 ℃ (54.14 ℉)regenval: 78.4mmregenachtige dagen: 13
Broken Hilltemperatuur: - hoogste temperatuur: 30.8 ℃ (87.44 ℉)laagste temperatuur: 17.7 ℃ (63.86 ℉)regenval: 28.9mmregenachtige dagen: 5.1
Cobartemperatuur: - hoogste temperatuur: 33.1 ℃ (91.58 ℉)laagste temperatuur: 18.9 ℃ (66.02 ℉)regenval: 35.9mmregenachtige dagen: 5.5
Coffs Harbourtemperatuur: - hoogste temperatuur: 26.6 ℃ (79.88 ℉)laagste temperatuur: 18.4 ℃ (65.12 ℉)regenval: 139.2mmregenachtige dagen: 13.5
Coomatemperatuur: - hoogste temperatuur: 24.9 ℃ (76.82 ℉)laagste temperatuur: 9.2 ℃ (48.56 ℉)regenval: 55.1mmregenachtige dagen: 9.2
Dubbotemperatuur: - hoogste temperatuur: 31.8 ℃ (89.24 ℉)laagste temperatuur: 15.9 ℃ (60.62 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Gosfordtemperatuur: - hoogste temperatuur: 26.8 ℃ (80.24 ℉)laagste temperatuur: 15.6 ℃ (60.08 ℉)regenval: 108.3mmregenachtige dagen: 9.9
Goulburntemperatuur: - hoogste temperatuur: 25.9 ℃ (78.62 ℉)laagste temperatuur: 11.9 ℃ (53.42 ℉)regenval: 68mmregenachtige dagen: 10.1
Graftontemperatuur: - hoogste temperatuur: 30 ℃ (86 ℉)laagste temperatuur: 19.2 ℃ (66.56 ℉)regenval: 123.4mmregenachtige dagen: 13.8
Griffithtemperatuur: - hoogste temperatuur: 30.7 ℃ (87.26 ℉)laagste temperatuur: 15.7 ℃ (60.26 ℉)regenval: 33.9mmregenachtige dagen: 4.7
Katoombatemperatuur: - hoogste temperatuur: 22.2 ℃ (71.96 ℉)laagste temperatuur: 11.8 ℃ (53.24 ℉)regenval: 112.8mmregenachtige dagen: 14.5
Kempseytemperatuur: - hoogste temperatuur: 28.5 ℃ (83.3 ℉)laagste temperatuur: 17.1 ℃ (62.78 ℉)regenval: 118.3mmregenachtige dagen: 14.3
Lismoretemperatuur: - hoogste temperatuur: 30.6 ℃ (87.08 ℉)laagste temperatuur: 18.2 ℃ (64.76 ℉)regenval: 121.1mmregenachtige dagen: 11.3
Lord Howe Islandtemperatuur: - hoogste temperatuur: 23.4 ℃ (74.12 ℉)laagste temperatuur: 19 ℃ (66.2 ℉)regenval: 115.7mmregenachtige dagen: 11.4
Maitlandtemperatuur: - hoogste temperatuur: 29.3 ℃ (84.74 ℉)laagste temperatuur: 16.4 ℃ (61.52 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Mudgeetemperatuur: - hoogste temperatuur: 28.8 ℃ (83.84 ℉)laagste temperatuur: 13.5 ℃ (56.3 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Norfolk Islandtemperatuur: - hoogste temperatuur: 23.8 ℃ (74.84 ℉)laagste temperatuur: 17.8 ℃ (64.04 ℉)regenval: 84.3mmregenachtige dagen: 11.2
Nowratemperatuur: - hoogste temperatuur: 25.2 ℃ (77.36 ℉)laagste temperatuur: 14.6 ℃ (58.28 ℉)regenval: 72.6mmregenachtige dagen: 11.1
Orangetemperatuur: - hoogste temperatuur: 24.6 ℃ (76.28 ℉)laagste temperatuur: 10.7 ℃ (51.26 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Parkestemperatuur: - hoogste temperatuur: 31.2 ℃ (88.16 ℉)laagste temperatuur: 16.7 ℃ (62.06 ℉)regenval: 60mmregenachtige dagen: 7.6
Port Macquarietemperatuur: - hoogste temperatuur: 26.6 ℃ (79.88 ℉)laagste temperatuur: 17.4 ℃ (63.32 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Sconetemperatuur: - hoogste temperatuur: 29.5 ℃ (85.1 ℉)laagste temperatuur: 15.2 ℃ (59.36 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Tamworthtemperatuur: - hoogste temperatuur: 30.4 ℃ (86.72 ℉)laagste temperatuur: 15.9 ℃ (60.62 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Tareetemperatuur: - hoogste temperatuur: 27.4 ℃ (81.32 ℉)laagste temperatuur: 17 ℃ (62.6 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Wagga Waggatemperatuur: - hoogste temperatuur: 30.5 ℃ (86.9 ℉)laagste temperatuur: 14.1 ℃ (57.38 ℉)regenval: 51.8mmregenachtige dagen: 6.7
Lithgowtemperatuur: - hoogste temperatuur: 24 ℃ (75.2 ℉)laagste temperatuur: 11 ℃ (51.8 ℉)regenval: 72.5mmregenachtige dagen: 10.2
Thredbotemperatuur: - hoogste temperatuur: 14.1 ℃ (57.38 ℉)laagste temperatuur: 5 ℃ (41 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Springwoodtemperatuur: - hoogste temperatuur: - laagste temperatuur: - regenval: 102.4mmregenachtige dagen: 10.9
Merimbulatemperatuur: - hoogste temperatuur: 23.3 ℃ (73.94 ℉)laagste temperatuur: - regenval: - regenachtige dagen: -
Glen Innestemperatuur: - hoogste temperatuur: 25.8 ℃ (78.44 ℉)laagste temperatuur: 13.3 ℃ (55.94 ℉)regenval: 125.5mmregenachtige dagen: 12.1
Forstertemperatuur: - hoogste temperatuur: 25.3 ℃ (77.54 ℉)laagste temperatuur: - regenval: 82.2mmregenachtige dagen: 9.4
Youngtemperatuur: - hoogste temperatuur: 29.1 ℃ (84.38 ℉)laagste temperatuur: 12 ℃ (53.6 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Singletontemperatuur: - hoogste temperatuur: 30.8 ℃ (87.44 ℉)laagste temperatuur: 17 ℃ (62.6 ℉)regenval: 64.5mmregenachtige dagen: 8
Ballinatemperatuur: - hoogste temperatuur: 28.1 ℃ (82.58 ℉)laagste temperatuur: 18.8 ℃ (65.84 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Haytemperatuur: - hoogste temperatuur: 30.6 ℃ (87.08 ℉)laagste temperatuur: 16 ℃ (60.8 ℉)regenval: 40mmregenachtige dagen: 5.3
The Entrancetemperatuur: - hoogste temperatuur: - laagste temperatuur: - regenval: 76.3mmregenachtige dagen: 8.7
Yarrawongatemperatuur: - hoogste temperatuur: 30.2 ℃ (86.36 ℉)laagste temperatuur: 13.3 ℃ (55.94 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Yasstemperatuur: - hoogste temperatuur: 27.9 ℃ (82.22 ℉)laagste temperatuur: 12.1 ℃ (53.78 ℉)regenval: 62.9mmregenachtige dagen: 7.9
Alburytemperatuur: - hoogste temperatuur: 29 ℃ (84.2 ℉)laagste temperatuur: 13.8 ℃ (56.84 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Cessnocktemperatuur: - hoogste temperatuur: 28.8 ℃ (83.84 ℉)laagste temperatuur: 15.3 ℃ (59.54 ℉)regenval: - regenachtige dagen: -
Wanneer u leest over het aantal mm regenval, moet u dit weten: Lichte regenval is wanneer de neerslagsnelheid minder is dan 2,5 mm (0,1 in) per uur. Voor matige regen is dit aantal tussen 2,5 mm en 10 mm (0,4 inch), voor zware regenval is dit 10 mm - 50 mm (2,0 inch). Zeer sterke regen heeft dit aantal hoger dan 50 mm per uur.